Dua – Drama Bersiri Terbaru Gempak

Dua The Series [Ep2]: Luna Disumpah?

Korang pernah kerja dengan crush korang tak? and tiba-tiba semua benda korang buat tak kena, and ada pulak orang yang cuba nak sabotage. Jom tengok Episod 2 Dua The Series and find out macam mana Luna selesaikan semua masalah ni!

10226 14 Jun 2016

Sinopsis

DUA menceritakan tentang seorang gadis bernama Luna, 22 tahun yang sangat mementingkan kesempurnaan dalam setiap kerja yang dilakukannya. Dia mempunyai impian untuk melancarkan jenama pakaiannya tersendiri iaitu DUA dengan sokongan daripada kakaknya iaitu Amelia dan pereka web yang baru diambil bekerja iaitu Daniel. Apa yang Luna tidak tahu tentang Daniel ialah dia merupakan adik kepada Daniella, musuh ketat mereka yang selama ini cuba untuk menjatuhkan DUA Fashion House.

dualogo

Profil

Tajul

Sweet Qismina sebagai

Luna

Ariff Bahran

Ben Amir sebagai

Daniel

Syafiq Farhain

Scha Al Yahya sebagai

Daniella

Andi Bernadee

Sharifah Sakinah sebagai

Amelia