Dua – Drama Bersiri Terbaru Gempak

[EPISOD PENUH] Dua The Series - Episod Akhir Permulaan Yang Baru

Orang kata peluang kedua tu tak datang bergolek. Sebab tu bila dapat peluang kedua ni, kita tak boleh nak sia-siakan. So kalau korang nak tahu macam mana Amelia dengan Luna dapat peluang kedua, saksikan episod akhir Dua The Series dengan secawan kopi OLDTOWN White Coffee #GempakOriginalSeries #DuaTheSeries #AnythingIsPauseable #OLDTOWNWhiteCoffee

10226 14 Jun 2016

Sinopsis

DUA menceritakan tentang seorang gadis bernama Luna, 22 tahun yang sangat mementingkan kesempurnaan dalam setiap kerja yang dilakukannya. Dia mempunyai impian untuk melancarkan jenama pakaiannya tersendiri iaitu DUA dengan sokongan daripada kakaknya iaitu Amelia dan pereka web yang baru diambil bekerja iaitu Daniel. Apa yang Luna tidak tahu tentang Daniel ialah dia merupakan adik kepada Daniella, musuh ketat mereka yang selama ini cuba untuk menjatuhkan DUA Fashion House.

dualogo

Profil

Tajul

Sweet Qismina sebagai

Luna

Ariff Bahran

Ben Amir sebagai

Daniel

Syafiq Farhain

Scha Al Yahya sebagai

Daniella

Andi Bernadee

Sharifah Sakinah sebagai

Amelia