Menang Hadiah Menarik Menerusi Peraduan Dubsmash Juara Parodi Aurawhite

Advertorial
Menang Hadiah Menarik Menerusi Peraduan Dubsmash Juara Parodi Aurawhite

Jika anda penonton setia program realiti terbaru #JuaraParodi setiap minggu, pasti sudah biasa mendengar ‘jingle’ yang dibawakan oleh AuraWhite.

Berita baik buat anda kerana,  hanya dengan melakukan Dubsmash, anda berpeluang untuk memenangi hadiah menarik.

Video paling kreatif dengan undian tertinggi bakal menerima hadiah wang tunai sehingga RM3,000 dan hamper dari Aurawhite bernilai RM500!

Caranya mudah sahaja, untuk menyertai Peraduan Dubsmash Juara Parodi Aurawhite, anda hanya perlu memuatnaik video Dubsmash berdasarkan tema AuraWhite jingle ke Instagram anda dan tag @aurawhiteofficial & #aurawhitedubsmash.

Penyertaan dengan menggunakan produk Aurawhite adalah diutamakan dan penghantaran video di Instagram bermula 8 hingga 24 Disember 2015.

Pemenang akan ditentukan menerusi undian 10 video terbaik bermula 28 Disember 2015 hingga 10 Januari 2016 dan akan disenarai pendek untuk undian ramai di laman web Juara Parodi.

Jadi, tunggu apa lagi...Mudah sahaja cuma perlu "Shake Shake Uolls.." macam Ayda Jebat dan Izzue Islam ini:


Ikuti langkah mudah di bawah untuk menyertai Dubsmash Aurawhite:

1) Muat turun dan aplikasi Dubsmash di Google Play atau App Store. Lakukan carian lagu tema Aurawhite dengan menaip 'Aurawhite' dan rakam video Dubsmash anda.

2) Muat naik video Dubsmash dengan lagu tema Aurawhite anda dan tag @aurawhiteofficial berserta hashtag #juaraparodi #aurawhitedubsmash.

3) Pastikan tetapan Instagram anda tidak 'private'.


Artikel Berkaitan