Peraduan Ujibakat Program Terbaru Terbitan Astro Ria

Gaya Hidup
Peraduan Ujibakat Program Terbaru Terbitan Astro Ria
Hi korang!
 
Ada antara korang yang ada masalah kekangan kewangan ataupun nak besarkan perniagaan tapi mempunyai minat menyanyi yang mendalam? Haa. Jangan risau. Kali ni, korang boleh sertai program terbaru terbitan Astro Ria. Nak tahu macam mana korang boleh join? Senang je. Syarat-syaratnya:
  • Boleh menyanyi
  • Warganegara Malaysia
  • Berumur 18 tahun ke atas


Senang je kan? Nak tahu kat mana korang boleh datang untuk sesi ujibakat? Korang boleh rujuk dekat bawah untuk maklumat tempat dan masa pendaftaran:
  • Hotel Premiera Kuala Lumpur      29 & 30 Disember 2018  (Sabtu & Ahad)
  • Hotel Zenith Kuantan                    29 Disember 2018 (Sabtu)
  • Hotel KSL Johor Bahru                   5 Januari 2019 (Sabtu)
  • Hotel Ixora Seberang Prai              5 Januari 2019 (Sabtu)
  • Hotel Premiera Kuala Lumpur       5 & 6 Januari 2019 (Sabtu & Ahad)
 Waktu pendaftaran adalah seperti berikut: 10.00 pagi – 2.00 petang
 
Jangan lupa juga untuk bawa bersama butir-butir peribadi korang seperti di bawah sekali nanti ok? 
  • Gambar terkini berukuran 4R
  • Salinan Kad Pengenalan

Selain tu, korang nak dapatkan akses fast lane? Korang hanya perlu isikan butiran dibawah dengan lengkap sebelum tarikh tutup seperti di bawah: dan korang dah ready untuk diuji bakat!
  • Hotel Premiera Kuala Lumpur    – 28 Dec, 11.59pm
  • Hotel Zenith Kuantan                  – 28 Dec, 11.59pm
  • Hotel Ixora Seberang Prai           – 4 Jan, 11.59pm
  • Hotel KSL Johor Bahru               – 4 Jan, 11.59pm
  • Hotel Premiera Kuala Lumpur     – 4 Jan, 11.59pm
 Security code
Saya akui bahawa semua informasi yang dimasukkan di dalam borang elektronik ini adalah benar dan tepat. Saya juga telah membaca, memahami dan setuju dengan terma dalam polisi privasi, serta terma dan syarat. Saya memberi kebenaran untuk memproses data peribadi saya seperti tertera dalam notis privasi.

Klik di sini untuk Terma dan Syarat
 
 

Artikel Berkaitan