"I Je Yang Boleh Terima Bau Haram Jadah You Sayang" - Ini Nasihat Ozlynn Pada Peminat Johan

Hiburan

Isteri kepada pelawak dan penyampai radio Era, Johan, Ozlynn mengingatkan orang ramai supaya lebih berhati-hati ketika mahu bergambar bersama mereka ketika berada di luar.

Menerusi entri di Instagram (IG), Ozlynn menjelaskan ada sesetengah peminat yang melakukan kekasaran pada mereka sehingga perkara tersebut boleh menyebabkan kecederaan pada dia dan keluarga.

"Sebab tu Allah hantar you kat I. Sebab you je yang boleh lengkapkan kekurangan yang ada dalam diri I dan I je yang boleh terima bau haram jadah you sayang.

"Sian dia bermacam orang jumpa. Kadang orang yang jumpa terlalu excited terus peluk. Kadang bila dah bermacam peloh bergaul memang jadi bau macam alas meja mamak yang dah 10 tahun tak tukar. Tapi sian pada yang jumpa nak bergambar berbau harum tapi pastu datang kat laki kita bau ucuk lak kan. Padahal bukan sebab laki kita tau.

"Bermacam peloh orang bercampor aduk dengan peluh sendiri bila berholiday di tempat panas. Abes takkan nak cakap dengan orang. Eh sorry badan saya tengah berpeluh atau tengah wangi ni. Jangan peluk-peluk eh. Tak boleh, kita akan happy bila tengok riak muka orang yang happy bila dapat berjumpa dan bergambar dengan kita.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sb tu Allah hantar u kat i.. sb u je yg boleh lengkapkan kekurangan yg ada dlm diri i.. dan i je yg boleh terima bau haram jadah u syg... 不不不 sian dia bermcm org jumpa.. kdg org yg jumpa terlalu excited trus pelok.. kadang bila dh bermcm peloh bergaul mmg jd bau mcm alas meja mamak yg dh 10 tahun x tukar不不.. tp sian pd yg jumpa nak bergambar berbau harum tp pastu dtg kat laki kita bau ucuk lak kan.. padahal bukan sb laki kita tau不不不.. bermcm peloh org bercampor aduk dgn peloh sendiri bila berholiday di tmpt panas.. abes xkan nk ckp ngan org.. eh sorry bdn sya tgh berpeloh atau tgh wangi nih.. jgn pelok2 eh.. x boleh.. kita akan happy bila tgk riak muka org yg happy bila dpt berjumpa n bergambar dgn kita.. cuma kdg ada la sorg dua yg kekwat bila nak bergambar tuh.. main rentap2 baju kdg lengan kita .. kita nih kdg ngah dukung baby smp nak tersungkur.. yg nih x baguih ok.. xmo buat mcm nih.. tau happy tp jgn kasar sgt.. kdg anak2 kami tgk je org dok bodoh2 kan laki kita.. yg tu kami marah!! Mmg kena sembur depan2.. tp mmg jarang dan ssh la nk jumpa org mcm nih.. mungkin kdg lepas yg ke 100k baru jumpa sorg不不.. Sb rata2 yg jumpa sume baik2 belaka dan menghormati org.. yg nih mmg kita love!!!! Ok malas nk bebel panjang.. nak tau apa kesinambungan video nih tgk kt YouTube channel JOZLYNNHANANIA .. jgn lupa LIKE, SHARE DAN SUBSCRIBE mmg harey video panjang nih不不不 #familyhanania #thejozheart #thejozheartsg @thejozheart @thejozheartsg

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on


"Cuma kadang ada la seorang dua yang kekwat bila nak bergambar tu. Main rentap-rentap baju kadang lengan kita. Kita ni kadang tengah dukung baby sampai nak tersungkur yang ni tak bagus ok.

"Tak mau buat macam ni. Tau happy tapi jangan kasar sangat. Kadang anak-anak kami tengok je orang dok bodoh-bodohkan laki kita. Yang tu kami marah! Memang kena sembur depan-depan tapi memang jarang dan susah la nak jumpa orang macam ni.

"Mungkin kadang lepas yang ke 100k baru jumpa seorang. Sebab rata-rata yang jumpa sume baik-baik belaka dan menghormati orang yang ni memang kita love," tulisnya.

Rata-rata bersetuju dengan apa yang dikatakan oleh Ozlynn dan berharap peminat memberi ruang dan menghormati mereka ketika ingin bergambar.

Artikel Berkaitan