Takziah! Nenek Sissy Imann Meninggal Dunia

Hiburan
Takziah! Nenek Sissy Imann Meninggal Dunia
Nenek kepada penyanyi Sissy Imann telah menghembuskan nafas terakhir pada awal pagi tadi.

Menerusi entri terbaru di Instagram (IG) miliknya, penyanyi itu berkongsi berita sedih terbabit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bismillahirrahmanirrahim . . This morning , I just lost the one who has been taking care of me since I was small . The one I hold so close to my heart , my grandma whom I call , my Mak . . I wasn’t there when she took her last breath . What’s more devastating is I couldn’t even be there to see and kiss her for the very last time .. . Dengan rendah hati , sissy mohon kalian semua sedekahkan Al-Fatihah dan titipkan doa buat mak sissy ya .. Juga buat Sissy yang tak tahu la sepanjang mana nak tahan jiwa yang menangis skrg ni . . Now I know . This is the price I have to pay being an artist . Kita buat org seronok tgk kita perform , tgk kita on screen .. Senyum mcm ni on set , tapi hakikatnya dalam hati , siapa je tahu kan ? . Mak .. hari Jumaat , cuaca cantik mcm ni Imann tahu , Mak teman Imann dari atas sana , kan :) ?

A post shared by Sissy Imann (@sissyimann) on


Menerusi ruangan komen rata-rata peminat dan rakan artis turut berdukacita atas kehilangan neneknya.

Semoga roh nenek Sissy ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman. Amin...Al-fatihah.
 

Artikel Berkaitan