TUTUP

Alami Kesukaran Atau Kesibukan Dalam Kehidupan Seharian? Ha, Semua Perkara Boleh Pause & Ditenangkan Sebentar Dengan OLDTOWN White Coffee!

Advertorial
Alami Kesukaran Atau Kesibukan Dalam Kehidupan Seharian? Ha, Semua Perkara Boleh Pause & Ditenangkan Sebentar Dengan OLDTOWN White Coffee!
Seringkali anda mengalami berdepan dengan kesukaran dalam menempuh kehidupan seharian. Anda juga mungkin sibuk membahagikan masa dengan kerjaya dan kehidupan peribadi.
 
Sabar, anda boleh merubahnya! Sebanyak mana pun tekanan yang dihadapi, ketahuilah yang anda mampu mengawal kehidupan anda dan sentiasa boleh ‘pause’ dan bertenang seketika dengan secawan OLDTOWN White Coffee dimana-mana sahaja, pada bila-bila masa!
 
Lupakan seketika semua kegundahan untuk menikmati secangkir OLDTOWN White Coffee, fikirkan mengenai fokus anda untuk menikmati hidup dan menjaga diri anda secara mental dan fizikal.
 
Sayangi diri anda, ‘pause’ dan bertenang seketika untuk menikmati dan mensyukuri hidup!
 
Untuk mengetahui 'cup of pause' manakah yang sesuai dengan anda, jawab kuiz personaliti dan saksikan karakter web series DUA mana yang sesuai dengan jawapan terbabit!
 
Jangan lupa saksikan Gempak Original Series, DUA yang menceritakan tentang seorang gadis bernama Luna (Sweet Qismina) yang sangat mementingkan kesempurnaan dalam setiap kerja yang dilakukannya.
 
Dia mempunyai impian untuk melancarkan jenama pakaiannya tersendiri iaitu DUA dengan sokongan daripada kakaknya iaitu Amelia (Sharifah Sakinah) dan pereka web yang baru diambil bekerja iaitu Daniel (Ben Amir).
 
Apa yang Luna tidak tahu tentang Daniel ialah dia merupakan adik kepada Daniella (Scha Alyahya), musuh ketat mereka yang selama ini cuba untuk menjatuhkan DUA Fashion House.
 
Apakah yang akan terjadi kepada Luna dan Amelia? Adakah Daniella akan menggunakan Daniel untuk menjatuhkan mereka? Sama sama kita saksikan!
 
Diaromakan oleh OLDTOWN White Coffee, ‘Anything is Pauseable’ with OLDTOWN White Coffee!
 
Jangan lupa saksikan drama bersiri DUA secara eksklusif bermula 14 November.
 
Tonton episod episod-episod baru pada setiap Rabu di laman web www.duatheseries.com.my!
 

Artikel Berkaitan