Siti Elizad Kelam Kabut, Pening Kepala Dapat Tiga Bahan Untuk Dimasak

Gaya Hidup
Siti Elizad Kelam Kabut, Pening Kepala Dapat Tiga Bahan Untuk Dimasak

Juara Gempak Superstars, Siti Elizad kelam kabut dan pening kepala apabila diberikan tiga bahan sahaja untuk memasak serta menyediakan hidangan utama dalam masa 30 minit.

Menerusi program Masaklah Kau minggu ini, Elizad telah diberikan isi kupang, daun sup dan fetuccini yang perlu di masak dan dihidangkan kepada tetamu misteri.

Dek kerana masa yang agak singkat, Elizad buntu dan mengambil keputusan untuk mencari resepi di enjin pencarian Google dan akhirnya menemui hidangan sesuai dimasak menggunakan tiga bahan diberikan kepadanya iaitu, Aglio Olio.

Ketika sedang kelam-kabut memasak, Elizad telah tersilap meletakkan bahan asas ke dalam  masakannya.

Apa tindakan Elizad seterusnya selepas melakukan kesilapan yang merosakkan masakannya? 

Mampukah Elizad memasak semula hidangannya dalam masa 10 minit untuk memberi tetamu misteri menikmati masakannya yang sempurna?

Siapakah tetamu misteri yang bakal ditemui Elizad? Jangan lupa saksikan Masaklah Kau di saluran Astro Prima (105) dan Maya HD (132) jam 9.30 malam ini (Selasa) yang dihoskan oleh Faizal Ismail.

Sebelum itu, dapatkan pelbagai resepi masakan dan hidangan di Aplikasi Suudu dengan memuat turun di App Store atau Google Play.

Anda juga boleh mendapatkan pelbagai kandungan masakan di dalam Suudu Instagram/ suuduasia serta  Suudu Facebook/OfficialSuudu.


Artikel Berkaitan