TUTUP

Watak Eva Dalam 'Hingga Jumpa Lagi' Mencabar Nora Danish, bakal menemui penonton pada 17 November 2018 di saluran Astro Citra dan Citra HD

Hiburan
Watak Eva Dalam 'Hingga Jumpa Lagi' Mencabar Nora Danish, bakal menemui penonton pada 17 November 2018 di saluran Astro Citra dan Citra HD
Dulu kecoh seketika apabila Nora Danish memuat naik gambar beliau berkepala botak. Ketika itu beliau dalam penggambaran untuk telefilem 'Hingga Jumpa Lagi'.Pada caption untuk gambar tersebut turut ditulis tentang watak beliau dalam telefilem tersebut.

“Saya Eva, saya ada cancer rahim stage 4. Saya redha dan saya beruntung mempunyai suami yang sangat penyayang. Tapi, saya tak nak dia terus begini. Saya tak nak menyusahkan dia. Kalau boleh, saya nak turn back time, biar dia tidak jumpa dengan saya. Biar dia kahwin dengan orang lain, saya tak nak dia terseksa.”Dalam telefilem tersebut, Kamal Adli berlakon sebagai watak suami kepada Eva, bernama Nuh. Di Instagram Kamal Adli, beliau turut memuat naik gambar beliau bersama Nora Danish dan menulis caption:

“Ini Eva isteri saya... dia sakit... tapi dia nak buat sesuatu yang orang tak pernah fikir nak buat”'Hinga Jumpa Lagi' bakal ditayangkan di saluran Astro Citra dan Citra HD pada 17 November ini, jam 9:00 malam. Jadi jangan lupa untuk menyaksikannya, dan sedia kan tisu!

Kredit Gambar:  Instagram @noradanish dan @kamaladli

Artikel Berkaitan