Uqasha Senrose Tutup Ruangan Komen Instagram Kerana Tak Tahan Dikritik?

19 Oktober 2016. 10.47 PM
71,517
Hiburan
Uqasha Senrose Tutup Ruangan Komen Instagram Kerana Tak Tahan Dikritik?
Beberapa hari lepas ketika Miss K sedang berehat dan melunjurkan badan di atas katil, seperti biasa Miss K pasti buka handphone dan usha-usha Instagram dan Facebook untuk mengetahui perkembangan rakan-rakan Miss K dan juga artis yang Miss K follow.

Sedang Miss K scroll dan terus scroll foto-foto di Instagram, mata Miss K terhenti pada satu gambar yang menunjukkan seorang artis wanita yang cantik jelita yang kini sudah lagi tidak berhijab iaitu Uqasha Senrose.

Makin cantik dan bergaya Miss K lihat Uqasha sekarang dengan warna rambutnya yang semakin perang itu. Miss K pun terus membuka akaun miliknya untuk melihat foto-foto lain Uqasha dengan imej terbarunya itu.

Namun ketika Miss K ingin melihat komen-komen peminatnya di Instagram, Miss K perasan ruangan komen sudah tiada. Yang tinggal hanya ruangan untuk pengikutnya 'like' sahaja.

Miss K pun pelik, kenapa Uqasha tutup ruangan tersebut? Kasihan pengikut dan peminat Uqasha sebab dah tak boleh komen seperti sebelum ini.

Itu membuatkan Miss K tertanya-tanya, adakah keputusan Uqasha untuk menutup ruangan komen di Instagram itu disebabkan sudah tidak tahan lagi dengan komen-komen negatif yang diterima?

Tidak mustahil juga bukan? Miss K rasa mungkin dia sudah tidak mahu menghiraukan lagi komen-komen negatif yang dilemparkannya dan mahu terus pandang kehadapan dengan kehidupannya yang baru.

Namun apa-apa pun kita sebagai orang luar yang tidak tahu apa yang dirasainya dan berlaku ke atas dirinya tidak layaklah untuk mengulas panjang.

Miss K harap Uqasha terus kuat menghadapi pelbagai tohmahan serta cemuhan yag datang untuk meneruskan kehidupannya.

Miss K: Tak suka dengan orang yang perasan bagus macam sorang artis tu! Euw!

*Jika ada sebarang gossip atau cerita yang ingin disampaikan kepada Miss K, e-mel Miss K di gossipmissk@gmail.com ya!

Artikel Berkaitan