Selepas Dapat Keputusan, Saya Tak Nak Lagi Ada Kaitan Dengan Joy Revfa – Hafiz Hamidun

13 September 2017. 10.25 PM
44,898
Hiburan
Selepas Dapat Keputusan, Saya Tak Nak Lagi Ada Kaitan Dengan Joy Revfa – Hafiz Hamidun
Penyanyi Hafiz Hamidun menegaskan tidak mahu ada sebarang kaitan lagi dengan Joy Revfa selepas keputusan perbicaraan kes mereka dikeluarkan mahkamah, esok (Khamis).

Kata Hafiz lagi dia juga sudah lama bersiap sedia untuk menyelesaikan kemelut rumahtangga dengan pengasas kosmetik tersebut.

"Saya sudah lama bersedia dan nak selesaikan dengan cepat. Namun, untuk esok perbicaraan saya tidak ada buat persediaan apa-apa.

"Semuanya diuruskan oleh peguam saya. Dia yang sediakan segala dokumen untuk perbicaraan kes yang difailkan oleh Joy.

"Selepas dapat sahaja keputusan, saya tak nak lagi ada kaitan dengan dia. Banyak lagi perkara yang saya perlu uruskan," kata Hafiz kepada mStar Online.

Pada 21 Ogos lalu, Joy telah memfailkan permohonan faraq iaitu pembubaran perkahwinan.

Pihak Joy akan mengemukakan beberapa dokumen bagi membuktikan perkahwinan yang dibina itu sah di Mahkamah Rendah Syariah Shah Alam. 

Konflik rumah tangga antara Hafiz dan Joy timbul apabila status perceraian wanita itu dengan bekas suaminya sebelum ini tidak jelas sama ada ia sah ataupun tidak.

Dalam pada itu Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam sudah menetapkan 19 September ini untuk pendengaran permohonan pengesahan pernikahan antara Joy dan bekas suaminya Datuk Ray Imran atau Ray di Thailand pada 2015.

Hafiz dan Joy Revfa diijabkabulkan di Masjid Negeri, Shah Alam pada 1 Mei 2017 dengan sekali lafaz. Mereka bertunang dua bulan sebelum itu, pada 23 Mac 2017.

Joy Revfa pernah berkahwin sebelum ini dan mempunyai seorang anak lelaki bernama Arryan Firdaus yang kini berusia tiga tahun.

Sumber: mStar Online
Foto: Instagram Hafiz Hamidun & Joy Revfa
 

Artikel Berkaitan