Dia Tak Sebut Nama Saya, Jadi Kenapa Perlu Terasa - Fattah Amin

18 Ogos 2017. 11.49 AM
86,863
Hiburan
Dia Tak Sebut Nama Saya, Jadi Kenapa Perlu Terasa - Fattah Amin
Pelakon Fattah Amin mengakui tidak terasa apabila aktor Que Haidar memberi komen mengenai sikap pelakon baharu yang dikatakan tidak begitu serius dalam lakonan. 

Menurut Fattah, sebagai pelakon dia harus bersikap terbuka dan bersedia untuk menerima segala teguran yang diberikan oleh masyarakat dalam memperbaiki kelemahan pada dirinya.

"Bagi saya setiap selebriti dan peminat berhak untuk menyuarakan pendapat mereka masing-masing.

"Mungkin peminat menyangka teguran yang diberikan oleh artis tersebut ditujukan kepada saya.

"Dalam komen tersebut, artis itu tidak menyebut nama mana-mana selebriti mungkin perkara itu boleh ditujukan kepada sesiapa sahaja jadi kenapa saya perlu terasa.

"Tapi sebagai artis baharu saya bersedia untuk menerima segala pandangan dan teguran daripada orang ramai supaya dengan itu dapat memperbaiki kelamahan yang ada pada diri saya," katanya kepada Astro Gempak.

Fattah berkata demikian ketika ditemui pada majlis pelancaran aplikasi Gempak di The Bee, Publika, pada Khamis.

Pada majlis itu, platform digital hiburan nombor satu Malaysia, Gempak telah memperkenalkan wajah baharu dan melancarkan aplikasi Gempak yang boleh dimuat turun secara percuma.

Menerusi aplikasi Gempak, pelbagai kandungan eksklusif, video menarik, berita hiburan dan informasi terkini, tips dan tutorial, gaya hidup dan siri televisyen tempatan dan luar negara boleh diakses dengan lebih pantas.

Aplikasi Gempak boleh dimuat turun di Google Play Store (Android) dan Apple App Store (iPhone) secara percuma!

Teks Oleh: Rozaimi Zubaidi

Artikel Berkaitan