"Cari Papa Tak Ada, Rupa-Rupanya Dah Ada Rumah Baru" - Netizen Sebak Baca Ucapan Iqram Dinzly Sempena Hari Bapa

Hiburan

Kedatangan Syawal dan Hari Bapa baru-baru ini mengimbau kenangan pelakon Iqram Dinzly dan arwah bapanya yang meninggal dunia hujung tahun lalu.

Iqram yang kini kelihatan lebih terurus turut berkongsi luahan hati dan kata-kata buat arwah bapanya ketika menziarahi pusara arwah bapanya baru-baru ini.

"Balik puasa sehari, cari papa takda. Pagi raya, nak pergi solat raya papa takda. 

"Lepas solat nak salam raya, papa takda. Nak wish Happy Fathers Day, papa takda. 

"Apatah lagi nak gaduh pendapat dan be my good listener, lagilah dah takda. Rupa-rupanya papa dah ada rumah baru.

"Takpa, takpa doakan papa tenang selalu," tulisnya menerusi akaun Instagram baru-baru ini.
 
 

Balik puasa sehari , cari papa takda . Pagi raya , nak pegi solat raya papa takda . Lepas solat nak #salamraya , papa takda . Nak wish #happyfathersday , papa takda . Apatah lagi nak gaduh pendapat dan be my #goodlistener , lagilah dah takda . Rupa - rupanya papa dah ada rumah baru . Patutlah suasana #Dinzlystudio tak macam selalu . Takpa , takpa doakan papa tenang selalu . Doakan kami #DinZlyFamily mulakan hidup baru yang lebih padu. Kita pohon pada Tuhan yang Maha Satu , fidyahkan #Alfatihah #samasama biar lagi jitu . Allahu ! Apa apa pun papa , kita selfie dulu ! #imissu 😘 #iloveyoupapa #papakuterlantarlagi Pesanan ringkas : #hargaisementaramasihada @bawaabata.merebucks Kau Ada , Tiada ... ada . @lalakiofficial

A post shared by Iqram Dinzly (@iqramdinzlyori) on



Iqram turut memberikan pesanan ringkas kepada pengikutnya untuk menghargai individu tersayang terutama keluarga ketika mereka masih ada.

Luahan hati Iqram itu mendapat simpati netizen malah ada yang turut sebak dengan nasib yang menimpa pelakon itu.

"Faham perasaan tu abang Iq. Lagi-lagi first year raya tanpa insan kita sayang. Serius. Sebak sangat," tulis @eeeyjaaaarosli.ej295.

"Rasa kerinduan dalam kehilangan memang tetap sentiasa ada, Iq. Fidyah kan saja Al-Fatihah," tambah @lissy.izzy_official.

Malah, ada juga peminat yang memuji penampilan terbaharu Iqram yang rapi walaupun masih berambut panjang paras bahu.

Teks oleh: Amri Hassan
Foto: @iqramdinzlyori

Artikel Berkaitan